Foto: Srđan Stevanović/Starsport

Fudbaleri Partizana pobedili su Radnik u 23. kolu Superlige rezultatom 3:0 (1:0) i upisali 12. uzastopnu pobedu, odnosno 11. ligašku.

PROČITAJTE JOŠ

Radnik je u Humsku stigao kao neporažen u poslednje tri utakmice superligaškog fudbala, a u poslednjem kolu Surduličani su porazili Napredak sa 2:1 i najavili da ne dolaze sa belom zastavom.

I dosta dobro su se držali sve do 43. minuta kada je bedem popustio pred Vujačićem, koji je odlično reagovao na nabačenu loptu Jojića i poslao je u mrežu Radnika za 1:0.

Beograđani su ovu utakmicu odigrali bez Vladimira Stojkovića, Sejdube Sume i Saše Zdjelara, ali je i bez njih bio preveliki zalogaj za goste iz Surdulice.

Na početku drugog poluvremena Radnik je prvi pripretio, međutim, proradila je crnogorska veza u Partizanu, pa je Jojić posle Vujačića namestio gol i Šćekiću, koji ju je takođe glavom „spakovao“ u mrežu gostiju – 2:0.

Tačku na utakmicu stavio je Asano, koji je posle fenomenalnog pasa Lazara Markovića izašao sam pred golmana Kostića i vešto mu poslao loptu iza leđa.

Partizan – Radnik 3:0 (1:0)

Stadion: Partizan Gledalaca: bez publike Sudija: Dragan Čolović. Strelac: Vujačić u 43, Šćekić u 54, Asano u 63. minutu.

Partizan: Popović – Miljković (od 74. Živković), S. Marković, Vujačić, Obradović – Natho (74. Pavlović), Šćekić – Asano (od 68. Lutovac), L. Marković (od 68. Štulić), Jojić – Holender (od 68. Jović). Trener: Aleksandar Stanojević.

Radnik: Kostić – Đorđević, Stevanović, Kričak, Jokić – Bainović (od 64. Bainović), Jović – Lukić (od 59. Subotić), Spasić, Danoski (od 59. Stojanović) – Makarić (od 72. Milovanović). Trener: Slavoljub Đorđević.

TOK UTAKMICE PARTIZAN – RADNIK

Foto: Srđan Stevanović/Starsport

 

90′ Kraj utakmice

Rutinski je Partizan priveo meč kraju.

80′ Izmene obeležile period posle gola

Veliki broj izmena obavila su dva trenera posle vođstva Partizana od 3:0. Stanojević je za kratko vreme na teren poslao pet svežih fudbalera, dok su gosti izvršili tri izmene.

63′ Goooool, Partizan – Radnik 3:0

Asano je pokušao u 62. minutu da ugrozi gol Radnika, ali je Kostić zaustavio šut. Popravi je imao u sledećem minutu i ovog puta bio je precizan – 3:0.

57′ Crveni karton za Radnik

Jokić je dobio drugi žuti, pa zatim i crveni karton. Radnik nastavlja s igračem manje.

54′ Gooool, Partizan vodi 2:0

Jojić je izveo korner, lopta je odletela na glavu Šćekiću koji ju se sproveo u mrežu.

46′ Radnik preti na startu

Đorđević je iz kornera pokušao da iznenadi Popovića, ali je golman Partizana intervenisao i otklonio opasnost.

45′ Kraj prvog poluvremena

Partizan je kontrolisao igru u prvih 45 minuta, ali nije imao previše ozbiljnih prilika za gol, tako da trener Aleksandar Stanojević može da bude veoma zadovoljan što njegova ekipa na poluvremenu ima gol prednosti.

43′ Goooool – Partizan

Crno-beli su poveli 1:0, a strelac je bio Vujačić. Jojić je izveo slobodan uzdarac, Vijačić je u šesnaestercu dobro skočio, nije bio okrenut ka golu, ali je odlično zahvatio loptu glavom i poslao je u mrežu.

33′ Šansa za Partizan

Lazar Marković se izborio uza loptu, ali je loše završio akciju jer je šutirao pored gola.

25′ Igra se na sredini terena

Dosta grešaka ptrave igrači oba tim, uglavnom se igra na sredini terena i nema ni prividnih prilika da se ugrozi gol protivnika.

19′ Partizan šutnuo ka golu

Lazar Marković je posle duplog pasa s Holenderom šutirao ka golu Radnika, ali je  Kostić odbranio.

17′ Radnik pruža otpor

Dugo traje igranka oko šesnaesterca gostiju, Partizan ipak nije ništa konkretnije uradio, iakko ima veliku inicijativu.

3′ Natho šutirao pored gola

Na početku je imao jedan slobodnjak Natho, potom je i Marković propustio jednu priliku, kada su gosti intervenisali.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar