Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana savladali su Mladost rezultatom 3:0 u 35. kolu Superlige Srbije u Humskoj.

Već u petom minutu je Mateus Saldanja zatresao mrežu, ali je gol poništen zbog ofsajda. Fudbaleri Mladosti su izveli lptu sa centra, ali je onda sudija Predrag Janjuš prekinuo igru i dao znak za proveru gola, koji je na kraju poništen.

Mučio se Partizan, a onda, od 1. minuta je situacija bila mnogo lakša. Tada je Partizan postigao gol, tačnije to je učinio Bibras Natho na asistenciju Alda Kalulua. Pomoćni sudija je najpre podigao zastavicu signalizirajući ofsajd, ali je nakon pregledavanja snimka gol priznat.

Pročitajte još

Prvo poluvreme obeležila je užasna povreda golmana Mladosti Željka Šamcovića. Sudario se sa svojim saigračem nakon čega mu je krvarila glava. Odmah je prekinuta utakmcica. Golman je morao da bude zamenjen u 33. minutu.

U drugom poluvremenu je Mladost zaigrala mnogo bolje u napadu. Nekoliko prilika stvorili su gosti, a najbolja je bila u 76. minutu.

Sve je to kaznio Mateus Saldanja koji je majstorijom zatresao mrežu u 85. minutu. Konačan rezultat postavio je Samed Baždar, koji je oduzeo loptu golmanu Saši Stamenkoviću.

Partizan je prekinuo niz od sedam vezanih utakmica bez pobede. Sada je drugi sa 74 boda, dok trećeplasirani TSC iz Bačke Topole ima dva manje.

SUPERLIGA SRBIJE, PLEJ-OF – 35. KOLO:

TSC – Čukarički (2:0)

(Stanić 6, Đakovac 29)

Partizan – Mladost 3:0 (1:0)

(Natho 41, Saldanja 85, Baždar 90+3)

18:30 Crvena zvezda – Radnički 1923

19:30 Vojvodina – Napredak

Standings provided by Sofascore

Stadion: Stadion Partizana, Sudija: Predrag Janjuš

Partizan: Jovanović, Stojković, Saničanin, Kovačević, Antić, Ovusu, Zahid (67. Kastiljo), Severina, Natho, Kalulu, Saldanja (87. Baždar)

Mladost: Samčović (35. Stamenković), Udovičić, Joksimović (35. Žunić), Leković, Andrić, Varjačić (78. Divac), Ćirković, Pejović, Tumbašević, Bojić, Veličković

Partizan - Mladost 3:0 (Natho 41, Saldanja 85, Baždar 90+3)

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar