Foto: Fk Partizan

Pripreme za početak prolećnog dela sezone.

Partizan se posle četrdesetodnevne pauze pokreće medicinskim pregledima uoči nastavka sezone. Fudbaleri crno-belih govorili su za zvanični sajt kluba o očekivanjima u prolećnom delu sezone i treninzima.

PROČITAJTE JOŠ

„Očekujem da se borimo kako u prvenstvu tako i u Ligi konferencije. Idemo jako da treniramo i da se pripremimo što bolje“, rekao je Nemanja Jović.

Optimističan je bio i Samed Baždar, koji smatra da će sve biti lakše posle priprema.

„Na pripremama mi najteže pada trčanje. Biće teških treninga u pripremnom periodu, posle će sve biti lakše. Ako Bog da zdravlja, da se spremimo svi zajedno što bolje i da pokušamo da stignemo Crvenu zvezdu, a mislim da možemo“, rekao je Baždar.

Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Štoper Partizana Svetozar Marković kaže da njegova ekipa ima dovoljno vremena da se spremi za početak drugog dela sezone.

„Očekujem Partizan koji je spreman za nastavak sezone. Imamo dosta vremena, oko šest nedelja imamo da se pripremimo za novu sezonu. Očekujem da ćemo svi biti spremni i kad dođe vreme da ćemo odraditi sve što treba“, kaže Marković.

Crno-beli uspeli su da sa drugog mesta u grupi sa Nicom, Kelnom i Slovackom izbore plasman u nokaut fazu Lige konferencija. U šesnaestini finala protivnik će biti moldavski Šerif, koji je prošle sezone izbacio Crvenu zvezdu iz kvalifikacija za Ligu šampiona.

Kada je u pitanju domaća Superliga, fudbaleri Partizana imaju zaostatak za Zvezdom od 10 poena.

BONUS VIDEO Doček Argentinaca u Buenos Ajresu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare