Foto: Srdjan Stevanovic - Starsport.rs

Bilo je gusto, ali su finansije ipak sređene

Partizan će i naredne sezone igrati u evropskim takmičenjima, jer su crno-beli u poslednji čas osigurali UEFA licencu.

PROČITAJTE JOŠ:

Te vesti otrkio je Milorad Vučelić, predsednik Partizana, a rok za rešavanje finansijske situacije bio je baš 31. mart.

Hoću da vas obradujem, danas su uslovi za sticanje licence za igranje Partizana u Evropi ispunjeni. Hoću ponovo, iz sveg srca za to da zahvalim predsedniku, Aleksandru Vučiću i državi Srbiji, koja je svestrano i presudno pomogla“, pomenuo je Vučelić.

U celoj priči pomenuo je i navijače, koji su već dugo nezadovoljni stanjem u klubu.

„Mogu posle ovoga da viču i jedno i drugo. Znam da će biti vređanja, da ne pominjem sad koja, znam da će se čuti i „Uprava, napolje“. Samo, ne osećam se krivim. Učinio sam sve po meri svojih maksimalnih mogućnosti. One jesu ogrančene, ali su po mojoj meri“, dodao je predsednik Partizana.

PROČITAJTE JOŠ:

Prethodnih dana vladala je velika neizvesnost oko toga da li će Partizan stići da izmiri sve finansijske obaveze, pogotovo prema bivšim igračima. Neki su pristali na reprogram dugova, dok su drugi isplaćeni, pa Partizan može da se nada Evropi.

Da bi igrao u evropskim takmičenjima, Partizan će morati da zaume neko od prvih pet mesta u Superligi Srbije. Trenutno su crno-beli treći na tabeli sa 54 boda, jednim manje od drugoplasiranog TSC-a i jednim više od Čukaričkog, koji je četvrti.

BONUS VIDEO Navijači Partizana pevaju posle poraza Reala u Madridu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar