Foto: Printscreen Youtube / FK Partizan

Partizan je imao sve u svojim rukama i ostao bez ičega.

Fudbaler Partizana Danilo Pantić ne može da se pomiri sa time kako je po njegovu ekipu okončana prošla sezona.

PROČITAJTE JOŠ:

Partizan je u njoj imao pet bodova viška u odnosu na Crvenu zvezdu, ali je ostao bez titule prvaka države.

Onda je u finalu Kupa ostao i bez tog trofeja, a Pantić je sve to mogao da gleda sa strane jer je operisao ligamente kolena pre četiri meseca.

„Drago mi je da sam se priključio saigračima. Drugi je osećaj raditi i biti tu sa njima. Prijatno osveženje za mene, radim sa loptom nekih mesec dana. Sada samo da dovedemo sve ovo do kraja kako treba“, rekao je Pantić tokom priprema u Sloveniji, za klupski jutjub kanal.

Dodao je da mu nije bilo lako što nije bio na terenu, a objasnio je da u prvom trenutku nije ni mislio o fudbalu.

„Bilo je perioda između prvog i trećeg meseca gde sam po ceo dan provodio u teretani. Odeš samo kući, ručaš i tako dva puta dnevno… Razmišljaš kako da šetaš normalno, bez štake, onda se javi velika želja, ali ne smem da žurim dok sve ne zaraste“, priča Pantić.

Opisao je i kako se suočio sa zebnjom zbog težine povrede.

„Normalno je da se u nekom trenutku javi strah, jer niko ne voli da ponovo prolazi kroz ovo. Zato ja verujem ljudima s kojima radim, oslanjam se na njih i ne pravim se mnogo pametan“, kaže Pantić.

Posebna mu je žal što Partizanova sezona nije završena kako je nameravao.

„Kad pogledaš sa smo sezonu završili bez trofeja… Nezasluženo. Cele sezone moraš da igraš dobro, nemaš vremena za opuštanje. Naša liga je takva da nemaš pravo na kiks. Crvena zvezda je sa 100 bodova osvojila titulu. Znači, moraš da uzmeš više od 100 da bi bio šampion. To je jedini način da se dođe do pehara. Svima nam je to jasno. Trudimo se da u svaku utakmicu uđemo maksimalno, da ne damo sebi pravo na grešku, iako će ih biti, prirodno“, istakao je Danilo Pantić.

BONUS VIDEO: Zavirite u garažu Kristijana Ronalda – neće vam biti dobro

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare