Foto: youtube.com

Mečevi Zlatibor - Rad i Spartak - Napredak skinuti su iz ponude pojedinih domaćih i svetskih kladionica, a u tim duelima su timovi koji se bore za opstanak trijumfovali.

#related-news_0

Rad je igrao protiv Zlatibora koji je praktično otpisan, vezao je treću pobedu, a mnogi nisu mogli da se klade na ovaj ishod.

Svakako je kvota, tamo gde je postojala, bila minimalna i mizerna, kao da Zlatibor igra protiv tima koji se bori za Evropu, a ne za opstanak.

U drugom meču, Spartak je kao sedmoplasirani tim ugostio Napredak, a kvote su ovde bile takve da je kruševački tim bio ozbiljno favorizovan.

Meč je skinut sa „1xbet“ i „betfair“, i to kada je kvota na Napredak bila zamrznuta na 2.88, a „bet365“ je za pobedu Napretka imao aktivnu kvotu od 1.45. Ovde je kvota pala sa 2.87, a na pobedu Spartaka je kvota skočila sa 2.20 na čak 7.50!

Kada je meč Rada u pitanju, iz ponude je meč izbačen na „betfair“, a na „bet365“ je kvota na pobedu Zlatibora porasla sa 4.33 na 6.50. Kada je u pitanju trijumf Rada, kvota je pala sa 1.72 na 1.40.

Foto: flashscore.com
Foto: flashscore.com
Foto: flashscore.com
Foto: flashscore.com

Napredak je pobedio golovima Alena Melunovića posle kornera i Marka Bačanina posle loše reakcije odbrane Spartaka.

Rad je pobedio sa 2:1, a golove u 50. i 52. minutu dali su Trninić i Šarić. Prvi gol pao je posle kornera, drugi nakon šuta sa levog krila.

Foto: flashscore.com

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar