Foto: FSS
Foto: FSS

Kadetska fudbalska reprezentacija Srbije ostala je bez finala Evropskog prvenstva, pošto je bolja bila Holandija nakon izvođenja penala sa 5:3.

Rezultat nakon regularnih 90 minuta bio je 2:2. Holnadija će u finalu igrati protiv Francuske, koja je nakon penala savladala Portugal.

PROČITAJTE JOŠ:

Holanđani su tokom meča držali loptu u posedu, ali su „Orlići“ igrali konkretno i to im se isplatilo tek u drugom poluvremenu.

Ostaje žal jer su imali prednost od jednog gola posle velikog preokreta, ali na kraju je odbrana popustila, a u penal lutriji su Holanđani bili bolji.

Šest šuteva je imao srpski tim u prvih 45 minuta, od čega dva u okvir gola, da bi tek posle pogotka Džejsona van Duivena iz 47. minuta, sreća pogledala i naš tim.

Aleksandar Stanković je samo tri minuta kasnije spojio Jovana Miloševića sa golom i Srbija je izjednačila na 1:1.

Strelac prvog gola Srbije, bio je asistent kod drugog u 55. minutu, kada je Jovan Mijatović zatresao mrežu Holandije za 2:1.

Srbija je do kraja primila još jedan pogodak, Džejden Slori je u 73. minutu postavio konačan rezultat u regularnom delu meča.

Nakon toga se pristupilo izvođenju penala, kada je u timu Srbije promašio Mateja Radonjić u trećoj seriji, što se ispostavilo dovoljnim za Holanđane, čiji je Babadi izveo efektan jedanaesterac za kraj.

BONUS VIDEO: Fudbaleri Real Madrida izašli na zagrevanje

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar