Siniša Mihajlović Foto: EPA-EFE/SIMONE ARVEDA

Čuveni srpski fudbaler Siniša Mihajlović preminuo je u petak u bolnici u Rimu.

On se poslednje tri i po godine borio s leukemijom, nije uspeo na kraju da je pobedi i njegova porodica se oglasila o tragediji.

PROČITAJTE JOŠ:

Miha je iza sebe ostavio suprugu Arijanu, ćerke Virdžiniju i Viktoriju i sinove Miroslava, Marka, Dušana i Nikolasa.

„Njegova supruga Arijana, sa decom Viktorijom, Virdžinijom, Miroslavom, Dušanom i Nikolasom, nećakinjom Violantom, majkom Viktorijom i bratom Draženom, u tuzi saopštavaju nepravednu i preranu smrt svog muža, oca, uzornog sina i brata – Siniše Mihajlovića. Jedan izvanredan profesionalac, dostupan i dobar prema svima. Hrabro se borio protiv strašne bolesti. Zahvaljujemo se lekarima i medicinskim sestrama koji su ga pratili godinama, sa ljubavlju i poštovanjem, posebno doktorka Frančeska Bonifaci, doktor Antonio Kurti, profesor Alesndro Rambaldi i doktor Luka Marčeti. Siniša će uvek ostati sa nama. Živimo sa svom ljubavlju koju nam je on pružio“, napisala je porodica u saopštenju, koje su preneli italijanski mediji.

Mihajlović je imao 53 godine, tokom karijere je između ostalog igrao za Crvenu zvezdu, Sampdoriju, Lacio i Inter, a kasnije je bio trener više italijanskih klubova.

Bio je i selektor Srbije pre deset godina, a ostaće upamćen i kao vrstan virtuoz sa slobodnih udaraca.

BONUS VIDEO: Kako je pričao Siniša Mihajlović

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare