Foto: Starsport

Zvezda ima budućnost

Pomoćni trener fudbalera Crvene zvezde Boris Savić izneo je utiske posle ubedljive pobede u 1/16 finala Kupa Srbije protiv Trajala – 6:0.

„Kup je specifično takmičenje. Danas teren nije bio idelan za igru, međutim, mislim da je bilo jako bitno što smo postigli pogodak na vreme. Uspeli smo to da uradimo već na početku meča i da uvedemo utakmicu u mirniji tok. Posebno raduje ulazak u igru mladih fudbalera iz Zvezdine omladinske škole, koji su debitovali. Odnos koji su prikazali je bio sjajan, stigle su nagrade u vidu pogodaka i asistencija, oni su Zvezdina budućnost“, rekao je Savić.

PROČITAJTE JOŠ:

Veliki broj mladih igrača dobio je šansu da se pokaže na terenu, a posebno je briljirao Jovan Šljivić sa dva gola.

„Nije lako, veliki broj igrača nije nastupio na današnjem meču. Fudbaleri koji su bili na terenu su pokazali da su sa razlogom u Crvenoj zvezdi, kao i kvalitet. Uz to imali su i fantastičan odnos prema dresu koji nose, a rezultat svega toga je ubedljiva pobeda.“

Naporan deo sezone čeka Zvezdu i u Ligi šampiona i u domaćem prvenstvu.

„Svakako jako bitna pobeda, pogotovo bez primljenog pogotka. Isto tako postigli smo šest golova, što je izuzetno značajno. Daje nam vetar u leđa i podiže atmosferu pred veoma bitne utakmice“, zaključio je Savić.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar