Foto: FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde u prvom kolu Omladinske Lige šampiona igraće protiv francuskog Anžea.

Kako se navodi na sajtu kluba, dečaci rođeni 2003. godine, koje sa klupe predvodi Marko Neđić, utakmicu protiv Anžea igraće 2. ili 3. marta u Francuskoj.

PROČITAJTE JOŠ

„Svi potencijalni protivnici su bili kvalitetni. Anže je prvak Francuske, poseduju određen kvalitet, ali smo spremni za nadigravanje. Negativna stvar je što igramo jednu utakmicu i što smo gosti, kao i što do petog februara neću znati na koje igrače mogu da računam. Ostaje žal što ne idemo u najboljem sastavu u Francusku, ali mi smo Crvena zvzeda i uvek idemo na pobedu i prolaz“, rekao je Neđić.

Liga šampiona za mlade i ove godine je podeljena na dva dela – na stazu osvajača liga i stazu Lige šampiona, ali ovog puta se u oba dela igra po nokaut sistemu.

Ekipe će moći da se ukrste tek u trećem kolu, tačnije u osmini finala, što znači da Zvezdini omladinici moraju da eliminišu dva protivnika da bi stigli do toga, a igra se po jedna utakmica.

„Verujem u igrače, nemam dilemu da će ostaviti poslednji atom snage na terenu. Nećemo odstupiti od našeg stila igre i napadačkog fudbala kakav generacija dečaka rođenih 2003. godine gaji od kad sam ih preuzeo. Pokazaćemo kako igraju omladnci Crvene zvezde i jedva čekam utakmicu“, poručio je Neđić.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar