Foto: Pedja MilosavljevicSTARSPORT

Napadač Crvene zvezde Ohi Omoižuanfo kaže da su crveno-beli svesni koliko je okršaj sa Rendžersom važan.

Zvezda u četvrtak igra protiv tima iz Glazgova prvi meč osmine finala Lige Evrope, od 21 sat.

PROČITAJTE JOŠ:

„Svesni smo važnosti meča u četvrtak, ali to je samo prvo poluvreme. Gostujemo sjajnoj ekipi, koja je sa razlogom najtrofejniji klub u Škotskoj i aktuelni prvak. Na sve to, eliminisali su Borusiju Dortmund i pokazali kvalitet u poslednjem evropskom okršaju, protiv favorizovanog tima“, rekao je Ohi za klupski sajt.

On se do sada pokazao kao ubojito pojačanje, ekipe koja je završila kao prva u grupi ispred Brage, Mitjilanda i Ludogoreca, dok Ohi još nije bio u Zvezdi.

„S druge strane, mi smo sa razlogom prvoplasirani završili u grupi, tako da biće veoma zanimljiv okršaj. Uputili su me saigrači da smo sa Rendžersom igrali i 1991. godine, kada smo postali evropski i svetski prvaci, tako da ovaj dvomeč će imati posebnu važnost i za navijače. Cilj u Glazgovu je da ostvarimo što bolji rezultat pred revanš u Beogradu i verujem da ćemo uspeti u tome“, kaže Norvežanin.

Za sada je zadovoljan kako se uklopio u tim Dejana Stankovića, za koji je dao gol i u derbiju sa Partizanom.

„Sve funkcioniše u najboljem mogućem redu. U Beogradu se osećam kao kod kuće, a u Zvezdi su me svi prihvatili kao da smo ceo život zajedno. Otuda dolaze i golovi, jer je za igrača najvažnije da se oseća dobro, kako bi na terenu mogao da pruža najbolje što zna. Ušli smo dobro u prolećni deo sezone, podižemo formu i siguran sam da ćemo biti pravi, ne samo u četvrtak, već u svakom meču do kraja sezone. Pokušaću da pomognem ekipi najbolje što umem, kako bi ostvarili pozitivan rezultat u Glazgovu“, istakao je Ohi Omoižuanfo.

BONUS VIDEO: Tadić golom iz penala u 90. minutu doneo pobedu Ajaksu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar