AP Photo/Kirsty Wigglesworth

Nije mu lako, ali još uvek nije potvrđena krivica

Ajvan Toni, fudbaler Brentforda, optužen je da je čak 232 puta u periodu od 25. februara 2017. godine do 23. januara 2021. godine prekršio pravila oko klađenja.

U danima iza nas dolazile su vesti da je Toni priznao krivicu, zbog čega je odlučio da se obrati pratiocima putem društvenih mreža.

PROČITAJTE JOŠ:

„Bio sam šokiran i razočaran kada sam video pisanja medija juče i danas o istrazi Fudbalske asocijacije koja uključuje i mene, nakon što su mi u FA rekli da se radi o poverljivom procesu sve do momenta dok odluka ne bude doneta. Posebno je uznemirujuće što sam pročitao da iz FA poručuju da treba da budem suspendovan na šest meseci čak i pre saslušanja i zbog toga sam zabrinut zbog celog procesa. Moji advokati će kontaktirati FA i zahtevaće da istraže kako informacije dolaze u javnost ako nam stalno ponavljaju da je sve poverljivo“, rekao je Toni.

Nije želeo da daje nikakve komentare i nagađanja kako bi slučaj mogao da se završi.

Ovo je već drugi put da informacije dospevaju u javnost, a prvi put je bio nekoliko dana pred izbor igrača za Svetsko prventvo.Pošto mi govore da su sve informacije poverljive, ne mogu da dajem nikakve komentare, nastaviću da se koncentrišem samo na fudbal“, poručio je Toni.

U engleskim medijima pojavljivale su se optužbe za Tonija u kojima se pisalo da je pokušao da namesti utakmice.

Toni je pre dolaska u Brentford igrao za Piterboro, Skantorp, Vigan, Šruzberi, Barnsli, Njukasl i Nortempton. Engleski napadač je mogao da se nađe i na spisku Gereta Sautejta za Mundijal u Kataru, ali je u poslednjem trenutku otpao.

BONUS VIDEO Kristijano Ronaldo postigao četiri gola i proslavio veliki jubilej

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar