Foto:LaPresse / ddp USA / Profimedia

Fudbalski savez Srbije oglasio se saopštenjem vezanim za ulaznice za utakmice reprezentacije Srbije na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj.

Srbija se nalazi u grupi C zajedno sa Slovenijom, Danskom i Engleskom.

PROČITAJTE JOŠ...

Prvi meč će odigrati upravo protiv „gordog albiona“ 16. juna, nakon čega slede Slovenija (20. jun) i Danska (25. jun), a FSS je otkrio naredne korake svima koji su aplicirali za ulaznice za utakmice:

„Obaveštavamo sve navijače koji su aplicirali za ulaznice za EURO 2024 da je danas počelo slanje pozivnica za plaćanje svima koji su bili uspešni na lutriji. Potrebno je ispoštovati rok za plaćanje koji će biti naznačen u mailu.

Takođe, vaša aplikacija može biti i delimično uspešna (primera radi aplicirali ste za ulaznice za tri utakmice, a dobili samo za dve ili samo za jednu). Vaša aplikacija može biti i neuspešna, u tom slučaju nećete dobiti mail obaveštenja.

Status aplikacije možete proveriti i logovanjem na svoj My UEFA nalog preko kog ste aplicirali (https://www.uefa.com/euro2024/ticketing/ klik na CHECK MY RESULTS).

Ukoliko je Vaša aplikacija bila neuspešna, naredna prilika za kupovinu ulaznica biće u martu, ukoliko bude dostupnih ulaznica posle prvog kruga prodaje. Dodatne informacije o ovome objavićemo blagovremeno.

Čestitamo svim dobitnicima i vidimo se u Nemačkoj“, navedeno je na sajtu FSS.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar