Miroslav Mika Aleksić Foto:printscreen/Studio B/Agape

OFK Beograd oglasio se posle priče da Miroslav Mika Aleksić navija za "romantičare".

PROČITAJTE JOŠ

Prema pojedinim svedočenjima učenika glumačke škole Miroslava Aleksića, on je insistirao da deca navijaju za OFK Beograd ili Obilić, što se nije dopalo novoj upravi „romantičara“.

Na zvaničnom sajtu kluba, objavljeno je i saopštenje tim povodom, prenosimo ga u celosti.

„OFК Beograd se ograđuje od navijačkog usmerenja Miroslava Mike Aleksića. Lično i u ime kluba osuđujem svaki vid nasilja. OFК Beograd je uvek bio klub u kome su žene imale važnu ulogu i bile izuzetno uvažavane.

Naš klub je s razlogom uvek povezivan s romantikom i poštovanjem prema ženama. Nadam se da ćemo u dogledno vreme moći da oformimo i žensku ekipu OFК Beograda i tako više pomognemo položaju devojaka i žena u sportu i društvu. OFК Beograd je uvek bio zaštitnik pravih vrednosti i tako će biti i ubuduće“, navodi se u pismu koje je potpisao Saša Stevanović, predsednik Upravnog odbora OFK Beograda.

Milena Radulović obelodanila je da je bila žrtva silovanja Miroslava Mike Aleksića, koji se sumnjiči za silovanje i nedozvoljene polne radnje nad nekoliko devojaka, a u sredu je održano i saslušanje u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu. Miroslav Mika Aleksić je saslušan u ponedeljak u Višem javnom tužilaštvu, nakon čega mu je određen pritvor do 30 dana.

Osumnjičeni se tereti da je u periodu od 2008. do 2020. godine, za izvršenje 8 krivičnih dela Silovanja iz čl. 178 KZ i 7 krivičnih dela Nedozvoljene polne radnje iz člana 183 KZ na štetu 6 oštećenih, od kojih je jedna maloletna, dok su prema ostalim oštećenima radnje izvršenja preduzete i dok su bile maloletne i nakon punoletstva, navodi se u saopštenju tužilaštva.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare