Foto: EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Srpski fudbaler Luka Jović dobiće novi ugovor od svog kluba, pišu italijanski mediji.

Jović je od početka decembra počeo da igra kako se od starta očekivalo, jer je došao u Milan kao veliko pojačanje iz Fjorentine.

PROČITAJTE JOŠ:

Bili su „rosoneri“ svesni da Jović već nekoliko godina unazad nije mogao da pronađe formu kakvu je imao dok je igrao za Ajntraht i pre odlaska u Real Madrid, ali je Luka sada počeo da daje naznake baš te forme.

U decembru je bio igrač meseca u klubu, davao je golove Frozinoneu, Atalanti, Salernitani, asistirao je i početkom meseca dvaput tresao mrežu Kaljarija.

Od tada je propustio meč sa Empolijem, odigrao je ceo meč u porazu od Atalante u Kupu, dok je sedeo na klupi i protiv Rome.

Stefano Pioli mu je davao šansu pod moranjem kada je pod suspenzijom bio Olivije Žiru, a klub sada planira da mu ponudi nastavak saradnje koja bi bila okončana na leto ove godine.

Pregovori o trogodišnjem ugovoru počinju kad prođe januarski prelazni rok, mada će Jović po svoj prilici i dalje biti rezerva vremešnom, ali kvalitetnom Francuzu.

Luka je ove sezone u dresu Milana odigrao 16 utakmica i postigao je pet pogodaka, uz jednu asistenciju u svim takmičenjima, ali je sve to uradio u prethodnih mesec i po dana.

BONUS VIDEO: Ćavi Simons – gol protiv Bajer Leverkuzena

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar