Foto: EPA-EFE/Adrian Dennis

Vulverhempton je saopštio da će trener Nuno Espirito Santo na kraju sezone napustiti klub.

Kako je navedeno, uprava i trener sporazumno su se dogovorili o završetku saradnje.

„Od prvog dana dolaska na Kompton, ambicija je bila da napravimo pozitivne promene i da poguramo klub napred i ponosan sam što mogu da kažem da smo to radili svakodnevno. Zajedno smo ostvarili smo ciljeve uz mnogo strasti“, rekao je Nuno za klupski sajt.

PROČITAJTE JOŠ

Preuzeo je Vulverhempton 2017. godine, u prvoj sezoni predvodio je ekipu do titule u Čempionšipu, a zatim i do najboljih rezultata u Premijer ligi – sedmo mesto u poslednje dve sezone. Vulverhempton je sa njim stigao i do četvrtfinala Lige Evrope 2020.

Poslednje kolo u Premijer ligi igra se u nedelju, a Vulverhempton je 12. na tabeli. Ekipa će sezonu završiti na svom terenu utakmicom protiv Mančester junajteda.

„Prvenstveno želim pojedinačno da zahvalim svakom igraču sa kojim sam radio, na njihovoj odanosti, posvećenosti, napornom radu i talentu. Oni su omogućili ovo neverovatno putovanje. Nedelja će biti veoma emotivan dan, ali sam srećan što će navijači biti na stadionu i što ćemo poslednji put zajedno moći da podelimo poseban trenutak“, naveo je portugalski trener.

Espirito Santo je zahvalio navijačima na podršci, stanovnicima Vulverhemptona, koji su mu, kako je naveo, omogućili da se oseća kao kod kuće, kao i zaposlenima u klubu na podršci i svakodnevnoj posvećenosti.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar