Žoze Murinjo; Foto: EPA-EFE/ALESSIO MARINI

Žoze Murinjo, trener fudbalskog kluba Roma, izazvao je incident na konferenciji za medije pred utakmicu njegovog tima i Venecije.

Novinar italijanskog Skaj sporta Marko Jurić postavio je pitanje koje se nije previše svidelo „Specijalnom“:

PROČITAJTE JOŠ...

„U Romu ste stigli pre šest meseci. Da li biste promenili bilo šta u pogledu izbora, izjava, zahteva koje ste podneli otkako ste došli u Rim“, pitao je Jurić, što je izazvalo burnu reakciju.

„Ako uporedite golove koje smo postigli, i šanse koje stvorimo, postoji kontradikcija. Postoje timovi koji igraju loše ali postignu gol iz jedne šanse, koji stvore tri prilike a postignu dva gola. U ovom trenutku, mučimo se sa realizacijom, ali bi mnogo gore bilo da ne stvaramo šanse. Bio bih zabrinut da ne dominiramo, da ne stvaramo bilo šta“, rekao je on na početku odgovora, nakon čega je usledio napad na novinara:

„Ovde si praktično na svakoj konferenciji za medije, ali ili nisi inteligentan, ili si veoma inteligentan pa želiš da ljudi pomisle da nisi. Ja želim da mislim da jesi, ali samo voliš da radiš to što radiš“, istakao je Murinjo, nakon čega je ustao sa stolice i napustio pres-salu.

Bonus video: Het-trik Aleksandra Mitrovića protiv VBA

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar