Ništa od fudbala: Otkazan meč Zemun – Čukarički

Fudbal 13. maj. 202016:59 > 18:38
Podeli:
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Prijateljska utakmica između Zemuna i Čukaričkog koja je bila planirana za 13. maj od 18 časova, ipak je otkazana u poslednji čas.

U Srbiji duže od dva meseca nije odigrana fudbalska utakmica zbog pandemije koronavirusa. I taman kada su se mnogi ponadali da će FK Zemun i Čukarički „probiti led“ i prvi istrčati na teren stadiona u Gornjoj Varoši, prijateljski meč je otkazan.

PROČITAJTE JOŠ

Iz Fudbalskog kluba Zemun su u razgovoru za Nova.rs poručili da su povrede i nedovoljna fizička sprema igrača ključni razlog što utakmica neće biti odigrana.

„Ne želimo da rizikujemo, jer smo počeli s treninzima tek ove nedelje, svega četiri do pet odrađenih treninga, a rizik od povreda je veliki. Nisu fudbaleri još dovoljno spremni za napore kakve sa sobom nosi jedna utakmica, pa makar ona bila i prijateljska“, poručili su nam iz FK Zemun.

Samim tim, fudbaleri Čukaričkog nisu ni krenuli ka drugom delu grada, već su nastavili da odrađuju treninge na Banovom brdu. Identičan slučaj je sa igračima Zemuna koji nastavljaju da bruse formu u Gornjoj Varoši za nastavak Superlige 30. maja.

Čukarički je osim meča sa Zemunom koji neće biti odigran, zakazao i utakmicu sa Radom na Banovom brdu za subotu od 17.30, ali je i taj susret sada pod debelim znakom pitanja.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar