Batak Radnički
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Trener fudbalera Radnučkog iz Niša Radoslav Batak rekao je da će njegova ekipa u predstojećem meču protiv Mačve biti ofanzivna od prvog minuta, ali i dodao da se mora paziti kontranapada šabačkog tima.

„Znamo šta nam je činiti. Na dobrom smo putu i protiv Mačve želimo pobedu. Neće ovo biti laka utakmica“, rekao je Batak, prenosi klub.

PROČITAJTE JOŠ

Fudbaleri Radničkog dočekuju Mačvu u subotu od 19 sati, u utakmici četvrtog kola Superlige Srbije. Nišlije nakon tri odigrana kola imaju šest bodova, dok su Šapčani osvojili tri.

Batak je naveo da Mačva ima nekoliko kvalitetnih igrača, pogotovo u napadu, i istakao da su protivnika analizirali „do tančina“.

„Igramo kod kuće, bićemo ofanzivni od prvog minuta, a ono od čega treba da se najviše pazimo su situacije kada izgubimo loptu na sredini terena, jer je Mačva veoma opasna u kontrama. Zbog toga moramo biti strpljivi i pažljivi, jer ne smemo da im dozvolimo takve situacije gde mogu da nas ugroze. Mi imamo naš plan i od njega nećemo odstupiti. Cilj su nova tri boda i daćemo sve od sebe da ih i osvojimo“.

Radnički će protiv Mačve igrati bez dvojice iskusnih igrača.

„Štoper Marković je protiv Novog Pazara zaradio tešku povredu i neću moći da računam na njega, a rovit je i Šljivić, tako da njih dvojica sigurno neće igrati“, rekao je Batak.

Vezista Aleksandar Pejović je tokom ove sedmice prešao u Sarajevo, pa će na njegovoj poziciji zaigrati novajlija Todor Petrović.

„Verujemo da će nam u nastavku sezone biti od velike koristi i pokazati se kao pravo pojačanje. Svi ostali su spremni da igraju i na teren ćemo izaći u jakom sastavu, koji će biti spreman da nam donese novi trijumf“, zaključio je Batak.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram