Foto: REUTERS/Alberto Lingria/Guliver

Fudbaler Rome Nikolo Zaniolo možda zapadne u nevolje zbog jedne fotografije koju je na društvenim mrežama podelila njegova majka Frančeska Kosta.

Ona je objavila fotografiju na kojoj se vidi Zaniolo kako se oslanja na desnu nogu, što je pokrenulo razne spekulacije, jer Nikolo pauzira zbog operacije kolena.

PROČITAJTE JOŠ:

Navijači su ljuti i traže da mu se raskine ugovor, a „Korijere delo Sport“ spekuliše da mu uprava ugovor koji važi do 2024. godine neće produžavati.

Zaniolo se oslanja na desnu nogu, a poslednji put ju je povredio u septembru, dok na slici pridržava ženu. Očekuje se da se na terenu vrati u martu ove godine, ali je pitanje kako će na celu situaciju reagovati uprava „vučice“.

Na sve to, Zaniolov privatni život je u poslednje vreme bio posebno buran, jer je nedavno potvrdio da se rastao od trudne devojke, a uplovio u vezu sa rumunskom manekenkom Madalinom Geneom.

Da podsetimo, Zaniolo je došao u Romu iz Intera pre dve godine za četiri i po miliona evra, s stim što mu je od tada vrednost narasla celih deset puta.

To je jedan od razloga zašto bi uprava rimskog kluba možda mogla da zažmuri na skorašnja dešavanja sa svojim 21-godišnjim ofanzivnim vezistom.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar