Foto: EPA-EFE/WILL OLIVER

Trener Lokomotive Marko Nikolić digao je glas protiv VAR tehnologije, pošto su njegovom timu protiv Sočija (0:0) poništena dva gola.

Ipak, činjenica je da su Moskovljani sami krivi što nisu osvojili sva tri boda, s obzirom na to da su promašili penal u 99. minutu, kada je neprecizan s „kreča“ bio Mirančuk.

PROČITAJTE JOŠ

„Odavno je poznato da ne volim VAR, ta tehnologija ubija fudbalsku dušu. Ali ne mogu da komentarišem odluke sudija, imali su dovoljno vremena da pogledaju snimak“, izjavio je Nikolić posle utakmice za ruske medije.

Dominirala je Lokomotiva protiv Sočija, ali slaba je vajda od toga jer su prosuti bodovi, pa trećeplasirani Krasnodar koji ima dva meča manje i četiri boda zaostatka, ima priliku da ih stigne, čak i prestigne.

„Nažalost, izgubili smo dva boda. Jasno je da klubovi dolaze da igraju defanzivno protiv nas, a prema mom osećaju imali smo 80 odsto loptu u nogama u drugom poluvremenu. Nedostaje nam efikasnost u završnoj fazi. Moramo da budemo gladniji golova i da pokušamo da budemo efikasniji“, poručio je nekadašnji trener Partizana.

U ruskoj Premijer ligi do kraja je ostalo još četiri kola.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar