Foto: EPA-EFE/ZSOLT CZEGLEDI

Upadanje navijača na teren i skidanje dresova igračima... Pojava koja je viđana na srpskim fudbalskim terenima, ali se tako nešto dogodilo i u Mađarskoj.

Srpski fudbaler Nikola Trujić bio je akter utakmice između Debrecina i Paksa, po čijem završetku su domaći navijači ušli na igralište i praktično napali fudbalere.

PROČITAJTE JOŠ

Razlog je rezultat utakmice (1:1) koji Debrecin vodi u niži rang takmičenja.

Trujić je nastupio od 46. minuta i učestvovao je kod jedinog gola za svoj tim.

„Dobro sam… Posle utakmice se nije desilo baš kao što su mediji preneli. Jeste nedopustivo da navijači uđu na teren, ali sigurno je to trenutak frustracije i tuge zbog ispadanja voljenog kluba. Neki su samo pokušavali da skinu dresove igračima, dok su drugi pružali podršku i utehu“, naveo je Trujić.

On je istakao da je jako razočaran zbog rezultata…

„Imali smo sve u svojim rukama, a nismo iskoristili. Igrala nam je samo pobeda da bismo ostali u ligi, ali jednostavno sreća nije bila na našoj strani“.

Trujić dodaje da je najveća greška tima što je uopšte dozvolio sebi da uopšte bude u situaciji da u poslednjoj utakmici odlučuje o opstanku.

„Mnogo izgubljenih bodova i loših rezultata smo imali u celoj drugoj polusezoni. U poslednjem minutu ove utakmice smo imali i prečku i stativu, ali eto, dešava se, to je fudbal…“

Srpski fudbaler ima još dve godine ugovora sa Debrecinom, ali je njegov status neizvestan zbog činjenice da stranci ne mogu da igraju u drugoj ligi Mađarske.

„Niko nije očekivao da ovo može da se desi, tako da ću biti slobodan igrač. Svakako ću ići na pauzu nekoliko dana pa ću sesti i videti kakve ponude ću imati. Bilo je nekih priča da postoji mogućnost da se proširi liga. U tom slučaju bismo mi ostali, ispao bi samo jedan tim, a ušla bi tri iz druge. Ali, to su samo priče za sada“, zaključio je Trujić.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar