Foto: REUTERS/Jasen Vinlove/Guliver

Fudbaler Napolija Arkadijuš Milik napustiće Napulj u predstojećem prelaznom roku, dok će Nikola Maksimović verovatno ostati, rekao je Kristijano Đuntoli, direktor kluba.

Viktor Osimen još uvek nije potpuno oporavljen posle povrede, ali to ne znači da će Napoli dalje zadržavati Milika koji je već neko vreme u lošim odnosima sa upravom kluba i njegovim vlasnikom Aurelijom De Laurentisom.

PROČITAJTE JOŠ:

„Osimen još uvek nije u idealnom stanju posle dislokacije ramena, ali se nadamo da će se vratiti do januara. Ne znamo da li do početka, sredine ili kraja, ali ćemo videti kako reaguje kad se vrati treninzima“, počeo je priču Đuntoli, a prenose italijanski mediji.

Milik se sa klubom sukobio u vezi sa ugovorom, posle čega je pao u nemilost uprave i trenera Đenara Gatuza.

„Prelazni rok je pitanje za sve. Imamo napadača kog mnogi traže i videćemo šta će biti. Milik hoće da ide kako bi igrao i bio spreman za Evropsko prvenstvo. To je ono što on hoće. Ne mislim da ćemo nekoga potpisivati, ali ćemo prodati nekolicinu. Milik i Ljorente, vrlo moguće“, rekao je Đuntoli.

Naposletku se posvetio i priči sa produžetkom ugovora Nikoli Maksimoviću, kome saradnja sa Napolijem formalno prestaje na leto.

„Ta vrata su još uvek otvorena, nastavljamo da pregovaramo i nadamo se da ćemo postići dogovor, ali to još uvek nismo uradili“, rekao je direktor tima iz Napulja.

Da podsetimo, Napoli je u poslednjem meču odigranom u Seriji A poražen od Lacija sa 2:0 golovima Imobilea iz devetog i Alberta iz 56. minuta.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar