Nikola Krstović; Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Crnogorski napadač je obeležio početak kvalifikacija i postao prvi strelac Lige konferencija sa sedam golova u šest mečeva.

Čak dva je Nikola Krstović pogodio „makazicama“ i tako odveo Dunajsku Stredu u treće kolo kvalifikacija. Bolji start nije mogao ni da zamisli.

PROČITAJTE JOŠ

„Idemo na Steauu i nismo bez šansi, naprotiv! Znam da me očekuju dueli sa Ristom Radunovićem, u kontaktu smo. Zbog stomačnog virusa je propustio prvi meč, ali je u revanšu pokazao hrabrost i klasu i dao je odlučujući gol protiv Saburtala. Nama je, međutim, cilj grupna faza Lige konferencija, imamo mladu, talentovanu i brzu ekipu i smatram da možemo. Važno je samo da moji mladi saigrači odigraju na nivou mogućnosti“, rekao je Krstović za „Vijesti„.

Ipak, odlučio je da se osvrne i na činjenicu da u Crvenoj zvezdi nije dobio pravu šansu. Kako kaže to je i te kako zaslužio.

„Nemam nikakvih kontakata sa upravom ili stručnim štabom, trenirao sam žestoko čak krvavo, ali nisam dobio pravu šansu. Neke druge su tu priče i stvari, ali ja ni na trenutak nisam posumnjao u sebe. Sada me nakon svakog gola zovu bivši saigrači iz Zvezde i čestitaju, imao sam nepravedno loš tretman, a oni su to i te kako znali sa treninga. I drugi su to prepoznali“, iskren je Krstović.

BONUS VIDEO Navijači Zvezde u Lučanima protiv Mladosti zovu na evropsku premijeru

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare