Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Trener Vojvodine Nenad Lalatović je rekao da ima informacije da Mladost iz Lučana neće igrati sa najjačim sastavom protiv Partizana.

On je istakao da Mladost ima nameru da eliminiše njegovu ekipu iz Kupa Srbije.

PROČITAJTE JOŠ

Lalatović je istakao da će duel četvrtfinala nacionalnog takmičenja biti najteža utakmica za Vojvodinu.

„Siguran sam da Mladost protiv Partizana neće zaigrati u svom najboljem sastavu. Prema informacijama koje imam, oni se čuvaju i treniraju samo za to da nas izbace iz Kupa“, naveo je Lalatović.

On je naveo da neće čuvati ekipu za utakmicu Kupa i da razmišlja samo o duelu sa Čukaričkim u Superligi srbije.

„Iako mi je i taj meč u podsvesti, ne želim da gledam toliko unapred. Oni su svakako najteži mogući protivnik za nas, jer Mladost je organizovan i disciplinovan tim. Kup je najneizvesnije takmičenje i igra se samo jedna utakmica, a kad je tako, onda svako svakog može da izbaci“.

Lalatović je naveo i da je dobio informaciju od uprave kluba da će mu ugovor biti produžen u ponedeljak.

„Nigde ne žurim, nije na meni da govorim da li treba da produžim ugovor ili ne. Znam koliko vredim i šta sam sve uradio za Vojvodinu otkako sam došao. Vojvodina je sada jedan drugi tim, mnogo uspešniji i bolji, koji pruža mnogo bolje partije. Treća je na tabeli i može da bude vicešampion Srbije, kao i da igra u polufinalu Kupa. Ako ne produžim ugovor sa Vojvodinom, radiću negde drugde, ali bih voleo da ostanem u Vojvodini“, rekao je Lalatović.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram