Nenad Lalatović Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Dobre vesti za trenera Radničkog.

Trener Radničkog iz Niša Nenad Lalatović kažnjen je, 9. februara,, na četiri meča zabrane vođenja svog kluba zbog isključenja na utakmici 20. kola Superlige Srbije protiv Mladosti iz Lučana (2:1).

PROČITAJTE JOŠ

Ipak, Radnički je uručio žalbu na ovu odluku Disciplinske komisije Fudbalskog saveza Srbije i ona je prihvaćena, te će Lalatović moći da predvodi svoju ekipu u narednim mečevima.

„Zaista nisam zaslužio onakvu kaznu, nisam ponovio delo zbog kojeg sam bio na uslovnoj kazni. Protiv Mladosti sam isključen posle dva žuta kartona i bilo mi je jako teško kada sam saznao da neću moći da vodim tim na čak četiri utakmice. Želeo bih da zahvalim Komisiji za žalbe, klub i ja smo uložili žalbu koju smo utemeljili na argumentima i verujem da su sada odlučili po propisima. Kažnjen sam jednom utakmicom i ostaju mi tri žuta kartona“, rekao je Lalatović pred duel sa Radnikom iz Surdulice u 22. kolu Superlige Srbije.

Nenad Lalatović/Foto: Marko Djokovic/Starsport.rs

Srpski trener je prvobitno dobio kaznu zbog toga što, iako je njegov tim stigao do pobede, pri rezultatu 1:1 na meču protiv Mladosti imao veoma ljutitu raspravu sa sudijama Nikolom Radakovićem i Milanom Ilićem.

Lalatović je u 63. minutu dobio prvi žuti karton, a nakon samo minut kasnije i drugi i zaradio je isključenje.

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije ga je zbog toga kaznila na četiri meča suspenzije, a razlog za ovoliko veliku kaznu je to što je prekršio uslovnu jednogodišnju kaznu izrečenu 21. aprila prošle godine.

BONUS VIDEO Nenad Lalatović o sujeverju i taliji kojom smanjuje nervozu na utakmici 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar