Nenad Lalatović
Nenad Lalatović; Foto: FK Borac Banja Luka

Burno u Borcu.

Nenad Lalatović, trener Borca iz Banjaluke, mogao bi da napusti ovaj klub nakon samo tri odigrane utakmice u novoj sezoni.

PROČITAJTE JOŠ...

Banjalučani su prvo ispali iz kvalifikacija za Ligu šampiona od B36 sa Farskih Ostrva, kada su ispustili 2:0 iz prvog meča, u revanšu poraženi sa 3:1, a potom nakon penala završili takmičenje, da bi potom u prvom kou šampionata Bosne i Hercegovine ponovo „prosuli“ višak, pošto su posle prvog poluvremena protiv Sloge iz Doboja vodili sa 2:0, a u drugom dopustili izjednačenje.

Malo posle meča na gostovanju Lalatović je rekao da je ponudio ostavku:

„Ispražnjen sam i nervozan, bio bih najsrećniji kada bi uprava prihvatila ostavku. Ja sam svoju šansu prokockao, za sve bi bilo najbolje da dođe novi trener. Kriv sam za sve i ovo je poslednji put da se nekome izvinjavam, molim upravu da prihvati, najbolje je da odem“, rekao je on.

Potom je dodao:

„Ovo je moralni čin, imao sam ogromnu želju. Ima tu još nekih stvari, ali nije važno, razočaran sam. Najbolje je da odem. Ispao sam iz Evrope, kada sam već svima smetnja.“

Otkrio je i šta ga je najviše razočaralo:

„Razočaran sam u igrače, zalaganje na terenu, šetaju se kao manekeni. Fudbaleri moraju da ostanu, ja ne moram. Ovo je za mene takav šamar. Nikad nisam dao otkaz za 12 godina. Ispao sam od poluamatera. Došao sam za iste pare kao u Kragujevcu, nisam došao zbog para, želeo sam trofej. Nešto mora da se menja, šta ja imam da pričam. Ovo je moralni čin zbog navijača i podnosim ostavku zbog njih i divnih ljudi koji vode ovaj klub“, zaključio je Lalatović.

BONUS VIDEO Zavirite u garažu Kristijana Ronalda – neće vam biti dobro

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare