Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Nova optužba trenera Radničkog.

Fudbaleri TSC-a pobedili su na svom terenu u Bačkoj Topoli Radnički iz Niša sa 2:0, u utakmici 19. kola Super lige Srbije.

PROČITAJTE JOŠ

Trener Radničkog iz Niša Nenad Lalatović bio je iznerviran partijom svojih igrača nakon utakmice.

„Mislim da smo sami sebe danas pobedili. U prvom minutu je Etonga imao čistu loptu da se izbije po liniji, ali je vratio u sredinu, posle čega su je oni presekli i dali gol. Mogli smo da se vratimo u drugom poluvremenu u utakmicu, da je Štulić u situaciji jedan na jedan postigao gol, vratili bismo se, ali sa igračem manje je bilo već gotovo“, rekao je Lalatović.

Nenad Lalatović Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Otkrio je trener Nišlija da mu je sudija Jovan Šegrt pred početak meča rekao da je dobio naređenje da ga isključi posle bilo koje njegove burne reakcije.

„Nije mi lako uopšte da vodim utakmicu kada mi pre meča dođe sudija i kaže mi da mu je naređeno da me isključi na bilo koju moju reakciju. Rekao mi je ‘Nemoj, molim te, bilo šta da radiš danas na utakmici, ja moram da te isključim’. Nekim trenerima je dopušteno da skaču, da pričaju šta hoće, vode utakmicu kako oni to žele, niko ništa ne progovara, a meni je rečeno pred meč da ako budem jednu stvar uradio da ću biti isključen, da je to naređenje. Od koga je to naređenje, ja ne znam, ali to mi je sudija rekao“, rekao je Lalatović.

BONUS VIDEO Lalatović: Kako sam doveo fudbalera iz zatvora u Vojvodinu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar