Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Teške reči srpskog fudbalera.

Nekadašnji igrač Crvene zvezde Nemanja Pejčinović imao je teške reči za strance koji su otišli iz Rusije.

PROČITAJTE JOŠ

Zbog sukoba između Rusije i Ukrajine, malo je stranih fudbalera ostalo u ruskom fudbalu, a igrači su uglavnom odlazili zato što su klubovi isključeni iz evropskih takmičenja,

„Niko ne sme da dira Rusiju. Ne razumem zašto su svi ti stranci otišli iz zemlje, poneli su se kao devojčice i to ne rade pravi muškarci. Zašto su uopšte dolazili u Rusiju, zarađivali novac, a onda posle pričali kako je tamo loše? To je čisto sr***e. Zapadna propaganda je isprala mozak ljudima i stranci ni ne znaju šta se stvarno događa“, rekao je Pejčinović u intervjuu za ruski „Sport24“.

Nije imao nikakvu zadršku, pa je nastavio.

Srpski defanzivac je prethodne sezone nastupao za ruski Fakel, a on smatra da su internacionalci napravili veliku grešku.

„Sad je trenutak da se stranci odluče da li su za istok ili za zapad. Ako ti legionari odu na zapad, napraviće veliku grešku. Tamo neće zarađivati kao što mogu u Rusiji“, kaže Pejčinović.

Pejčinović je u karijeri, pored Zvezde i Fakela, nastupao i za Rad, OFK Beograd, Hertu, Nicu, Lokomotivu iz Moskve, Čančun Jatai i Voždovac.

BONUS VIDEO Kilijan Mbape – najplaćeniji fudbaler današnjice

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare