Nemanja Gudelj Foto: ADIL BENAYACHE / Sipa Press / Profimedia

Sjajan gest Danca.

Nemanja Gudelj, srpski fudbaler koji nastupa za Sevilju, otkrio je da ga je zvao danski kolega iz Mančester junajteda, Kristijan Eriksen.

Tema razgovora bio je Nemanjin brat, Dragiša, koji je doživeo srčani udar na utakmici njegove Kordobe i Rasing Felora.

Pročitajte još

Eriksen je takođe imao ovaj problem, kada se srušio na terenu na utakmici Evropskog prvenstva protiv Finske 2020. godine.

„Poznajem ga jako dobro, igrao sam protiv njega u Holandiji od 14. godine. Dva dana nakon što se desilo Dragiši, razgovarali smo i to je mog brata dosta smirilo. Prošlog četvrtka, pred meč, zahvalio sam mu se na detaljima koje je otkrio mom bratu. Ponovo me je pitao za njega. Eriksenov slučaj pokazuje da posle tih dešavanja možete opet da igrate fudbal. Hvala Bogu da je Dragi dobro. Kod kuće je. Skinuli su mu šavove i sada se polako oporavlja i odmara“, otkrio je Nemanja Gudelj pre četvrtfinala Lige Evrope u kome su igrali Sevilja i Mančester junajted.

Nemanja je saznao loše vesti dok je bio sa reprezentacijom na kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2024.

„Ta vest me je sačekala u reprezentaciji, dan posle utakmice. Kada sam saznao prvo što mi je prošlo kroz glavu je da uhvatim avion i vratim se u Španiju da budem s njim. Sat vremena kasnije me je nazvao otac i rekao da je van životne opasnosti. Ima srce kao lav“, završio je Gudelj.

BONUS VIDEO VAR poništio remek-delo, gol rabonom kakav se retko viđa

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar