Nejmar Foto:FRANCK FIFE / AFP / Profimedia

Pari Sen Žermen izbacio je Bajern i plasirao se u polufinale Lige šampiona, a raspoloženje u klubu se dramatično popravilo.

Iako su kolale glasine da bi prve zvezde mogle lako da napuste Pariz u slučaju da ova sezona u Ligi šampiona ne bude zadovoljavajuća, deluje da će sve biti u najboljem redu. Navijači su, bar za trenutak, odahnuli.

PROČITAJTE JOŠ

Neposredno nakon meča se oglasio Nejmar koji je godinama podgrevao priče o transferu iz „zlatnog kaveza“ Pariza.

„Uopšte više nije tema hoću li produžiti ugovor s PSŽ! Očigledno je da se ovde osećam sjajno, kao kod kuće. Srećniji sam nego što sam bio“, izjavio je 29-godišnji Nejmar.

Ugovor mu ističe sledeće godine, pa su bile sve glasnije priče da bi mogao da se vrati u Barselonu. Ipak, Nejmar je odbacio spekulacije koje traju već četiri godine, a koje je sam započeo nakon što je bio nezadovoljan rezultatima kluba. Upravo je iz Barselone stigao u rekordnom transferu od 222 miliona evra.

Nakon što je Nejmar potvrdio da nema nameru da ode, usledila je lavina dobrih vesti za navijače.

Predsednik PSŽ Naser Al Kelaifi najavio je „mnogo ulaganja u klub, pa Nejmar i Mbape neće imati izgovor da napusti PSŽ“, preneo je poznati fudbalski novinar Fabricio Romano.

Nakon što je Nejmar potvrdio da je spreman da potpiše novi ugovor, znatno je više optimizma da bi i Mbape mogao da ostane u Parizu. On već neko vreme pregovara sa Parižanima, ali nije došlo ni do kakvog dogovora, pa se mislilo da mladi fudbaler samo odugovlači kako bi sebi olakšao prelazak u Real Madrid.

Ne bi bilo nimalo neočekivano da njih dvojica uskoro potpišu nove ugovore, kako bi dobili ogromne bonuse za eventualno osvajanje Lige šampiona.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar