Foto: IMP FEATURES / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Odlučio je nedavno Lionel Mesi da se počasti, ali je sve krenulo po zlu.

Mesi je odlučio da se počasti kupovinom luksuzne vile na Ibici za 9,5 miliona funti, ali je to bilo njegovo najgore ulaganje u životu.

PROČITAJTE JOŠ

Kupio je napadač Pari Sen Žermena ovo imanje od Filipa Amona, švajcarskog biznismena, a Mesijev advokat je potpisao svu dokumentaciju. On je pravni zastupnik kompanije Edificio Rostover koja pripada drugoj firmi čiji je direktor brat fudbalera Rodrigo.

Vila ima problem sa prostorno-planskim dokumentima, pa nije dobila upotrebnu dozvolu. Navodno je ovo povezano sa izgradnjom nekoliko prostorija u garaži koje postoje od ranije.

Advokat sada pokušava da reši ovaj problem sa lokalnom vlašću, a možda će Mesi morati da ruši prostorije koje nisu bile deo planova u novoizgrađenom imanju.

Ipak, daleko od toga da Mesi nema gde da se smesti na Ibici jer poseduje hotel sa 52 sobe, kao i hotel u blizini Barselone koji je platio 27 milion funti.

Poseduje i vilu u naselju Kasteljdefels u blizini Barselone, koju je platio 3,5 miliona funti, a još pet miliona ga je koštalo renoviranje.

U rodnoj Argentini ima vilu koja se često naziva „Tvrđava“, a to imanje ima bioskorp, teretanu i podzemnu garažu sa 15 mesta.

BONUS VIDEO Leo Mesi – od trnja do zvezda

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar