Rađa
Foto: EPA-EFE/SIMONE ARVEDA

Rađa Naingolan igra sezonu iz snova u Kaljariju, a prekid takmičenja mu je pomogao i da donese neke velike odluke.

Belgijski fudbaler je pronašao svoju sreću u Kaljariju, posle mnogo pokušaja da „pusti korenje“ na jednom mestu.

PROČITAJTE JOŠ

„Uvek sam se osećao kao da sam delom sa Sardinije. Zato sam se i vratio. Iz to, klub slavi vek postojanja, mnogo je investicija. Veliki sam ljubitelj ovog grada“, naveo je Naingolan.

On se osvrnuo i na „priče“ o njemu.

„Znam da ljudi vole da pišu o meni kao problematičnom, kao o liku koji pravi lošu atmosferu u svlačionici. To su izmišljotine. Nikada nisam morao da lažem ili izmišljam, ja samo kažem ono što mislim“, naveo je Naingolan.

Ofanzivni vezista je govorio i o ideji o završetku karijere.

„Govorio sam da želim da igram do 34. godine. Sada počinjem da razmišljam o tome da se bavim fudbalom do 50. godine. Ovo sedenje kod kuće nije za mene. Kad se sve ovo bude završilo ići ću u jedan dobar noćni provod, kao u starim danima“, rekao je Naingolan.

Belgijanac se osvrnuo i na svoje nekadašnje saigrače i protivnike.

„Uvek mi se dopadao Luka Modrić. On sve može da uradi na visokom nivou. Klarens Sedorf poseduje neverovatnu snagu, samo on je čovek koji je uspeo da sakrije loptu od mene. Igrao sam sa mnogim sjajnim igračima. Kevin Strotman je bio nestvaran pre povrede, Danijele De Rosi, Miralem Pjanić… U Interu Marcelo Brozović pravi razliku… Ako moram da bira, izabrao bih nekadašnji vezni red Rome sa Strotmanom, De Rosijem i Pjanićem“, zaključio je Naingolan.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram