Spremite se.

Foto:Nova.rs

Smotra najboljih selekcija u fudbalu je gotovo na dohvat ruke, preostalo je nešto više od dva meseca do prve utakmice između Katara i Ekvadora (20. novembar, 17.00), a interesovanje navijača za Svetsko prvenstvo je sve veće.

PROČITAJTE JOŠ...

Kako je ovo prvi put da će jedna zemlja u kojoj većinu stanovništva čine muslimani biti organizator, pravila u odnosu na dosadašnje događaje su nešto drugačija, a kako bi sve prošlo bez problema, momci iz zvanične navijačke grupe fudbalske reprezentacije Srbije po imenu „Džentlmeni“ će se potruditi da vam kroz serijal Istraži Qatar 2022 na portalu Nova.rs daju odgovor na sva pitanja vezana za put ka smotri najboljih selekcija planete.

Uključujući i ono – gde je moguće popiti nešto?

Fudbal bez piva je gotovo nezamisliv, a navijači koji se nađu na stadionu neće morati da brinu – pivo će biti dostupno od momenta otvaranja kapija, pa sve do sat po završetku utakmice.

Soccerbet
Foto: Danijel Kopčok
Foto: Danijel Kopčok

Druga opcija za piće jeste hotel u kom će navijači biti smešteni, dok je treća tematski park pod nazivom „The FIFA Fan Festival“, koji će biti održan u Dohi, u Al Bida parku, a prodaja piva će biti dozvoljena od 18.30 do 30 minuta posle ponoći.

Kada je u pitanju cena, ona se trenutno kreće od 10 do 25 evra za malu flašicu, mada je pitanje da li će ta cena ostati na snazi i kad krene sam turnir.

Foto: Danijel Kopčok

BONUS VIDEO Vazura otima ovlašćenja Ostoji Mijailoviću

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram