Foto: Promo

Kompanija Mozzart je još 2019. godine predvidela da je ova generacija predodređena za velike stvari.

Carevi, kraljevi, šampioni… Milion je superlativa u kojima se danas govori o reprezentativcima Srbije u fudbalu, dan posle istorijske pobede u Lisabonu, i direktnog plasmana na Svetsko prvenstvo u Kataru.

Nije, međutim, tako bilo 2019. godine – posle neslavnog ispadanja i poraza od Švajcarske na Mundijalu u Rusiji, Orlovi su krenuli u novi ciklus bez jakog vetra u leđa domaće javnosti. Usledio je i poraz od 5:0 od Ukrajine u kvalifikacijama za EURO 2020, i sve je delovalo beznadežno.

Baš u tim trenucima, u leto 2019, znajući kakav potencijal poseduje ova selekcija, i verujući da je pitanje trenutka kada će ostvariti nešto veliko, kompanija Mozzart stala je uz fudbalsku reprezentaciju Srbije, i postala ekskluzivni beting partner Fudbalskog saveza Srbije.

Verovali smo da ćemo otići zajedno na Evropsko prvenstvo, zajedno se radovali sjajnoj igri u Norveškoj, grizli nokte i tugovali protiv Škotske, euforično ispratili veliki povratak Orlova u onoj beogradskoj utakmici protiv Portugalije, kada je Ronaldov očajnički potez pokrenuo lavinu za spas malog Gavrila… Zajedno smo radili na promociji ženskog fudbala, borili se protiv nasilja nad ženama, organizovali prikupljanje pomoći za malu Vanju…

Danas, dve godine kasnije, ponosni smo na sve to više nego ikad – još 2019. godine predvideli smo da je ova generacija predodređena za velike stvari, i zato će kompanija Mozzart isplatiti Fudbalskog savezu Srbije bonus za plasman na Mundijal u iznosu od 100.000 evra.

Idemo zajedno u Katar po nešto veliko!

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare