Foto: Promo

Bilo je prethodnih meseci izuzetno zanimljivo na zvaničnoj Instagram stranici Mozzart Sporta, pa su tako padale opklade sa pratiocima. Epilog je 150 podeljenih dresova moldavskog Šerifa i reprezentacije Srbije.

Jedan pratilac nas je izazvao da podelimo 100 dresova Šerifa ako šampion Moldavije pobedi Real u Madridu, a mi smo prihvatili „na keca“. Šerif je napravio najveću senzaciju u istoriji Lige šampiona i šokirao Kraljevski klub na Santjago Bernabeu, a kako je u MOZZARTU oduvek vladalo zlatno pravilo da je „opklada džentlemenski sporazum između dva gospodina“ nabavili smo 100 dresova čuda iz Pridnjestrovlja i podelili ih kroz aktivacije na Mozzartovim društvenim mrežama.

Nedugo zatim, opet se Mozzartov admin na Instagramu „igrao“ s pratiocima i opet je dao obećanje koje je ispunio. Naime, jedan patilac nas je izazvao da se obavežemo da ćemo, ako Srbija slavi u Lisabonu, podeliti 50 dresova Stefana Mitrovića kroz Giveaway akciju. Sve to je aminovao i reprezentativac Srbije i trenutno fudbaler španskog Hetafea. Orlovi su golom Aleksandra Mitrovića obezbedili vizu za Katar, a Mozzart je obezbedio 50 potpisanih dresova heroja iz beogradskog meča protiv Portugala.

Foto: Promo

U dve akcije, Mozzart je podelio svojim pratiocima na Instagramu, Fejsbuku i Tviteru ukupno 150 dresova koje smo poslali u preko 40 gradova širom Srbije. Za naše igrače iz Beograda organizovali smo dodelu dresova na našem uplatno-isplatnom mestu Kozara u novobeogradskom Bloku 61.

Kako je sve prošlo, pogledajte u video-klipu…

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Komentari

Svi komentari (2)