Foto: Promo

Jedan udarac, onaj pravi, može biti dovoljan da sedneš u porše makana. Svakog dana u Mozzartovom takmičenju na talonu je 600.000 dinara.

U Mozzartovoj gladijatorskoj areni svaki dan je prilika da budeš pobednik, svaki dan te čekaju nova iznenađenja i izazovi. Borba s nepoznatim protivnikom može da te zatekne nepripremljenog, ali za one koji su u svakom trenutku spremni da se dokažu, predstavlja novu šansu za proboj u vrh – za slavodobitni izlazak iz arene, podignutih ruku, dok ti se svi klanjaju.

#related-news_0

Ako se još nisi priključio gladijatorskim borbama – nije kasno.

Ako si preskočio nekoliko borbi – nije kasno.

Ako tek sad prvi put čuješ za Mozzart Gladijatora – ni za tebe nije kasno.

Tek smo na početku, tek se zagrevamo… Uostalom, zar sport nije „milion“ puta režirao nezamislive preokrete i promovisao u heroje one koje dotad niko nije smatrao potencijalnim pobednicima? Moguće je ući u igru u 89. minutu, i kroz nekoliko desetina sekundi preokrenuti tok utakmice u svoju korist – videli smo to toliko puta kroz istoriju, i svedočimo sličnim scenarijima vrlo često.

Zato se uključi – svaki dan je na talonu 600.000 dinara, a dnevnom pobedniku ide čak 300.000. Na kraju svake nedelje deli se dodatnih preko milion dinara, od kojih pobedniku ide 500.000.

Sa tri gubitna tiketa uzro čak 800.000 dinara

Nije bitno koliko ćeš puta pasti, nego koliko ćeš puta ustati, a Aleksandar I. je na svakom od tri tiketa u nedelju 12. decembra padao barem dva puta, ali se uporno uspravljao i tako sve do statusa Mozzartovog gladijatora. Ne samo za 14. dan najvećeg regionalnog takmičenja u klađenju, već i za celu drugu nedelju! Njegove pobedničke tikete pogledajte OVDE.

Aleksandar I. je pride u nedelju preuzeo i prvo mesto u ukupnom plasmanu, pošto je do sada sve skupa sakupio 78.539 bodova!

Od toga, 65.599 na nedeljnim mečevima, a čak 50.000 na trećem tiketu (na slici). Na njemu je šest puta uhvatio nerešen rezultat i bez obzira na to što su ga oborili Atalanta i Grashopers izvukao maksimalu na jednom tiketu.

Na preostala dva je dobio preostalih 15.599 poena, iako je na oba tiketa promašio po tri para, ali kako je gađao hrabro nagrada je stigla: 300.000 dinara freebeta za pobednika 14. dana takmičenja i još 500.000 za najjačeg Gladijatora u drugoj nedelji borbi.

* Sve tikete pobednika pratite svaki dan na sajtovima mozzartbet.com i mozzartsport.com

Kako učestvovati?

– Plasman na tabeli se vrši prema sledećoj formuli za današnji obračun poena tiketa:
(uplata/10) x (pogođena/promašena kvota).

– Maksimalan broj poena po tiketu je 60.000 svim danima

– U obračun za skupljanje poena učestvuju onlajn tiketi klasičnog i uživo klađenja.

– Minimalan broj parova na tiketu je 3, a maksimalan broj parova na tiketu je 12.

– Sve uplate tiketa preko 1.000 RSD računamo kao 1.000 RSD, a sve poene igrača po tiketu preko 60.000 računamo kao 60.000.

– Dnevni broj poena je zbir poena na prva 3 tiketa u tom danu, bez obzira na to da li su dobitni ili nedobitni.

– Takmičarski dan počinje počinje u 00.00č, a završava se u 23.59č tog dana, a u obračun se računaju obrađeni mečevi do 08.00č narednog dana.

Svaki onlajn tiket je ulaznica u arenu.

Osvoji dnevne nagrade do 600.000 i nedeljne do MILION dinara.

Ukupan nagradni fond je 60.000.000 dinara koje će podeliti 900 pobednika.

Uđi u borbu za glavnu nagradu porše makana.

Budi pobednik. Mozzart.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar