Foto: EPA-EFE/ANDY RAIN

Veleobrt na tržištu.

Hari Kejn je od već viđenog u Bajernu odjednom stopiran i vraćen kući, a nešto drugačija sudbina, ali sa istim epilogom je u slučaju Moizesa Kaiseda.

PRČITAJTE JOŠ

U petak ujutru je objavljeno da je Liverpul iskeširao 127 miliona evra Brajtonu za slobodu veziste, a onda se sve promenilo.

Kako je sada objavio Fabricio Romano, najpouzdaniji fudbalski novinar za transfere, istakao je da je Kaisedo pozvao Liverpul i saopštio da nema nameru da dođe.

„Jedna od najneverovatnijih transfer saga ikad“, napisao je Romano.

Da, pozvao je Liverpul i saopštio da ima nameru da ispuni reč koju je dao Čelsiju sa kojim je dogovorio lične uslove još krajem maja.

Čelsi sada mora da pošalje ponudu Brajtonu kako bi preokrenuo posao.

Da sve bude još luđe dolazak Kaiseda je potvrdio i Klop.

„Rekli su mi da mogu da potvrdim kako je Kaisedo sve dogovorio s klubom. Hoće li danas obaviti lekarski pregled? To ne znam. Klub je mukotrpno radio na ovom transferu“, rekao je Klop.

Onda je istakao da se pokajao zbog izjave da „na dan kada postane nromalno plaćati igrača 100 miliona evra on više neće biti u tom poslu“.

„Iskreno, stvari u fudbalu su se promenile. Sviđa li mi se to? Ne. Shvatam li da sam tada pogrešio rekavši da ću se povući? Da, ali rekao sam i puno gorih stvari u životu.“

BONUS VIDEO Leo Mesi – fudbaler koji svakim danom nastavlja da ispisuje istoriju fudbala

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar