Foto: EPA-EFE/Andy Rain

Fudbaleru Arsenala Bukaju Saki teško je pao remi sa Vest Hem junajtedom.

„Tobdžije“ i „čekićari“ su u nedelju odigrali nerešeno i to pošto je Arsenal vodio sa 2:0, golovima Gabrijela Žezusa i Martina Edegora iz sedmog i desetog minuta, da bi Vest Hem izjednačio pogocima Mohameda Saida Benrame i Džeroda Bouvena.

PROČITAJTE JOŠ:

Benrama je dao gol iz penala u 33. minutu utakmice, Bouven je pogodio u 54, a pre toga, samo dva minuta ranije Saka je promašio penal za Arsenal.

Time je olakšao posao Mančester sitiju koji je prišao Arsenalu na četiri boda zaostatka na tabeli jer mančesterski klub ima meč manje. Istovremeno, „građani“ i „tobdžije“ imaju pred sobom i međusobni susret, a Arsenal ne blista na terenu. Zbog toga se Saka izvinio svojim navijačima svog kluba.

„Bez obzira na ishod uvek ću preuzeti svoju odgovornost. Izvinjavam se tobdžijama, uradiću sve što mogu da ispravim ovo“, poručio je Saka posle utakmice.

Meč Arsenala i Mančester sitija se igra 26. aprila, a pre toga se londonski klub sastaje i sa Sautemptonom, a Siti sa Bajern Minhenom i Šefildom u Ligi šampiona i FA Kupu.

BONUS VIDEO: Ronaldo iznerviran, Stojković bacao opremu u publiku

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar