Foto: FK Partizan

Fudbaleri Partizana pobedili su Novi Pazar rezultatom 2:0, a heroji pobede bili su mladi talenti Marko Milovanović i Nemanja Jović.

Gol za vođstvo postigao je Milovanović glavomu 50. minutu, a ubrzo nakon njega u strelce se upisao i Jović.

PROČITAJTE JOŠ:

Milovanoviću je ovo bio drugi gol na dve utakmice, pošto je bio strelac i u Kupu Srbije protiv Dubočice.

„Još u mlađim kategorijama me je krasila odlična igra glavom. Jedino sam ja na skoro svakoj utakmici, još u petlićima, davao glavom golove, što su svi treneri prepoznali i isticali. Ipak, statistički skoro isti broj golova dajem i levom i desnom nogom, na sve moguće načine. Osim golova, najvažnija je dobra i korisna igra za ekipu, a na kraju i pobeda“, poručio je Milovanović posle pobede.

Jović je bio strelac sa penala u 59. minutu, a gol se proslavio na poseban način, pokazivajući prstima simbol ratnika.

„Ispoštovao sam Nemanju Miletića, pričali smo tokom utakmice o proslavi gola. On je pokazao kako da proslavim gol, to sam i uradio. Pričali smo tokom prvog poluvremena i tad mi je rekao da, kada dam gol, pokažem taj znak koji u prevodu označava ratnika“, rekao je Jović.

Crno-bele u četvrtak očekuje poslednja utakmica grupne faze Lige konferencija protiv Anortozisa, a upravo protiv ovog tima Jović je upisao asistenciju prilikom gostovanja na Kipru.

„Siguran sam da ćemo pobediti. Već se sad okrećemo toj utakmici, svi znamo šta nam znači. Izaći ćemo na teren i daćemo sve od sebe da izađemo kao pobednici. Bio bih presrećan kad bi se ponovila ta asistencija, daću sve od sebe da se to ostvari”, poručuje mladi fudbaler.

BONUS VIDEO Vuletić: Vazura je kumu za svadbu poklonio procenat od transfera igrača

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar