Foto: EPA-EFE/Frank Augstein / POOL EDITORIAL USE ONLY

Lider Fulama Aleksandar Mitrović upao je u golgetersku krizu, što je bio razlog da se tim povodom oglasi trener Skot Parker.

Alarm na Krejven Kotidžu je upaljen zbog činjenice da Mitrogol u poslednje četiri meča nije zatresao mrežu, kao i da su „kolibari“ zakucani za dno tabele sa samo jednim golom.

Ipak, Skot Parker veruje u srpskog asa i njegove kvalitete. Mitrović je dosad postigao dva gola u novoj sezoni Premijer lige.

PROČITAJTE JOŠ

„Ima nekoliko ‘tihih’ mečeva, a biće još takvih trenutaka tokom sezone. Moraš da se fokusiraš na ono što te izvlači iz takvih momenata, a to je vredan rad. To je baš ono što radi Mitrović. Držimo njegovo samopouzdanje konstantnim porukama o vrednom radu, znajući gde smo ove godine i kakva je dinamika prvenstva. Ovo je svakako jedan mentalni izazov za nekog ko je navikao redovno da postiže golove. Ima sposobnost postizanja golova i u ovom rangu, određene stvari to mogu da opovrgnu“, istakao je Parker.

Šansu da prekine golgeterski post Mitrović će imati u ponedeljak od 18.30 kada se Fulam sastaje s još jednim kandidatom za selidbu u Čempionšip – Vest Bromvim Albionom.

„U svojoj igri mora da ima neke jasne stvari i jasan identitet u pogledu onoga što donosi na svakoj utakmici. Očekivanja od njega i šta je on naveo da se očekuje od njega mogu biti samo golovi. Mora da donosi radnu etiku na treninzima, ali i na utakmicama. Ljudi kažu da sam zaradiš svoju sreću, to je tačno“, kaže menadžer Fulama.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar