Foto: EPA-EFE/Mike Hewitt

Crno-beli iz Londona imaju velike ambicije ove sezone, što potvrđuje i priča o ovom transferu

Brazilski fudbaler Vilijan, bivši as Čelsija i Arsenala, mogao bi veoma brzo da se vrati u London, ali ovoga puta bi obukao dres Fulama.

PROČITAJTE JOŠ:

Vilijan je u Čelsiju proveo sedam godina, dok je u Arsenalu bio kraće i nije zadovoljio očekivanja. Nakon toga usledio je mandat u Korintijansu, ali se nakon loših partija rastao sa brazilskim klubom.

„Odrekao sam se svega što mi je sledovalo ugovorom. Znam da moje partije nisu bile u skladu sa navijačim očekivanjima, ali ionako nikad nisam bio fudbaler koji daje 20, 30 po sezoni“, rekao je Brazilac nedavno.

Mediji na Ostrvu prenose da je Vilijan u pregovorima sa Fulamom, da bi uskoro trebalo da otputuje na medicinske preglede i potpis ugovora. To je dobra vest i za reprezentativca Srbije Aleksandra Mitrovića, koji bi dobio iskusnog saigrača u napadu, mada Vilijan može da igra i u veznom redu.

Brazilac je u Čelsiju uspeo da postigne 61 gol i podeli 62 asistencije, a tokom sezone u Arsenalu imao je samo jedan pogodak uz sedam asistencija.

Fulam je u prvom kolu igrao protiv Liverpula i remizirao sa 2:2, a sada slede mečevi sa Vulverhemptonom i Brentfordom, odnosno šansa za nove bodove.

Prethodno je Fulam već angažovao doskorašnjeg golmana Arsenala Bernda Lena, desnog beka Kevina Mbambua iz Volfzburga, štopera Vest Hema Isu Diopa, vezistu Paljinju iz Sportinga, ofanzivca na sredini terena Andresa Pereiru iz Mančester junajteda, a na pozajmice iz Šahtjora i Brajtona došli su krilo Manor Solomon i štoper Šejn Dafi.

BONUS VIDEO Erupcija nakon gola Mitrovića

Pratite nas i na društvenim mrežama: FacebookTwitterInstagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar