Foto: EPA-EFE/ANDY RAIN

Menadžer Fulama Marko Silva prokomentarisao je stanje povrede, promašen penal, ali i potencijalni transfer Aleksandra Mitrovića.

Mitrović je prošle godine bio glavni razlog za povratak Fulama u englesku elitu, a ove sezone „kotidžersi“ igraju veoma dobro u Premijer ligi.

PROČITAJTE JOŠ:

Nalaze se u gornjem delu tabele i pobedili su Sautempton nedavno, iako je Mitrović promašio penal kojim je mogao da donese svom timu 3:1 i overi trijumf.

„On je glavni izvođač penala i tako će i ostati kada se sledeći put bude šutirao jedanaesterac“, rekao je Silva, a preneo BBC.

Nije hteo da komentariše pojedinačne igrače kada je reč o dolaznim transferima u klub.

Foto: Tanjug / John Walton/PA via AP

„Nema vesti o novim igračima, biće isto kao i uvek. Neću komentarisati igrače koji nisu naši. Pokušavamo da ojačamo tim i određene linije u ekipi, ali najvažniji fudbaleri su ovde i naporno rade, prate naše ideje i to je glavno za klub. Naravno, tražimo nešto, pokušavamo, ali videćemo da li ćemo uspeti“, kaže Silva, a posebno pitanje se odnosi upravo na Mitrovića.

Njegova 43 gola u Čempionšipu prošle godine i deset golova uz dve asistencije u Premijer ligi ove sezone svakako su privukli pažnju.

„Zadovoljan sam što je ovde sa nama. Od kada sam došao u klub, on je takođe srećan ovde. Mi smo na početku, ili usred jednog procesa, a neke pozicije je nemoguće zameniti“, kazao je Silva.

Inače, 28-godišnji Smederevac ima ugovor sa klubom do 2026. godine.

BONUS VIDEO: Trening fudbalera Srbije pred meč sa Švajcarskom

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar