Mitar Mrkela posle žreba zadovoljan što je Zvezda izvukla Omoniju
Foto: Starsport

Mitar Mrkela, sportski direktor Crvene zvezde uveren je da će se crveno-beli dobro pripremiti za predstojeći izazov u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Zvezdu čeka bolji iz duela Makabi Haife i Kairata, koje je generalni direktor kluba Zvezdan Terzić ocenio kao najteže moguće rivale u ovom trenutku.

PROČITAJTE JOŠ:

„Svakako da bi bolje bilo da smo dobili nekog drugog protivnika na ovom žrebanju. Postavili smo jasne ciljeve, pripremaćemo se za ovu utakmicu izuzetno dobro i uradićemo sve da se kvalifikujemo u narednu rundu takmičenja, iako se radi o ozbiljnim protivnicima, koji imaju ozbiljne budžete i dobre timove. Gledao sam neke utakmice Makabija imaju odličan stadion i podršku sa tribina, verujem da ćemo uz naše navijače i podršku koja je dobro poznata, a verujem da imamo i dobar tim uspeti da prođemo u treće kolo“, kaže Mrkela za klupski sajt.

Spomenuo je i Bogdana Planića, koji je nekad igrao za Zvezdu, a sada je u Izraelu.

„Planića dobro poznajemo, on takođe dosta dobro poznaje nas, dugo smo sarađivali i u OFK Beogradu i u Crvenoj zvezdi. Nema nepoznanica kada su u pitanju Crvena zvezda i Planić, on je sigurno jedan odličan igrač i važan šraf u Makabiju. Sa druge strane mi imamo svoje ciljeve, mislim da imamo dobar tim, bićemo još jači verujem do početka kvalifikacija, tako da ćemo uraditi sve da se ta utakmica završi u našu korist“, poručio je Mrkela.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar