Malo ko može da zaboravi tugu i nevericu Sabrine Eriksen kada je videla Kristijana na travi. Ipak, ovaj par sada uživa u sreći, iako su tokom godina imali nekoliko teških momenata.

Čitav svet je za trenutak stao kada se Kristijan Eriksen srušio ne meču Finske i Danske na Evropskom prvenstvu pre dve godine.

Danski fudbaler ne samo da je uspeo da se oporavi, već ponovo igra fudbal na najvišem nivou. Stigao je i do Mančester junajteda u kom je postao alfa i omega, a od njegovih ideja mnogo toga zavisi u igri trenera Erika ten Haga.

PROČITAJTE JOŠ

Ipak, neverica na licu Sabrine tokom tog meča na Evropskom prvenstvu dugo je punila naslovne strane.

„To se dogodilo nedaleko od mesta gde su bile smeštene sve supruge igrača i naravno da je Kristijanova žena sve videla i da je izašla na teren. Mogli ste da vidite iz reakcije mog sina Kaspera koji je dotrčao do nje i razgovarao sa njom, rekavši joj da Kristijan diše, da je ona zapravo verovala da je on preminuo“, rekao je tada Piter Šmajhel, legendarni golman Danske čiji je sin Kasper branio na tom susretu.

Foto: EPA-EFE/Stuart Franklin

Utvrđeno je da je Danac imao srčani zastoj, a nakon ugradnje implantabilnog defibrilatora igra fudbal života. Ova nemila scena zakopana je daleko u prošlosti.

Sabrina je upoznala Kristijana tokom 2012. godine dok je on nastupao za Ajaks. Ona se odlučila da tada uglavnom živi u Danskoj kako bi završila sa obrazovanjem.

Oni su 2018. godini dobili sina Alfreda, a decembra 2020. godine je na svet došla i ćerkica.

Ova plavokosa devojka je završila vrhunsko obrazovanje za frizerku, a rođena je u maloj varoši Tomerup koji ima samo 1.500 stanovnika.

Godinama je pravi oslonac Eriksena, bila je u periodu dok je on branio boje Totenhema u Londonu deo jedne modne kompanije, a često ima veliku ulogu u humanitarnom radu.

„Morate da se nosite sa svime i psihički i fizički, ali morate da se izborite sa pritiskom i zahtevima jer ja živim sedam dana nedeljno moj posao. To je veoma teško za moju devojku.. Naravno, voleo bih da izađem u grad sa njom i prijateljima, ali to se ne uklapa u priču kada igrate u Engleskoj“, rekao je on tokom 2016. godine.

Oni pokušavaju da sačuvaju privatnost od očiju javnosti, a ona se gotovo potpuno povukla iz javnog života.

Njene fotografije je poslednjih godina objavljivao samo Kristijan ili čak danska kraljica Magrit Druga sa jedne večeri.

Tokom 2019. godine su prošli kroz jednu aferu. Nameštenu i lažnu kako se ubrzo ispostavilo jer su mediji u Engleskoj pisali da je u vezi sa Janom Vertongenom tokom 2019. godine. Na pitanje o tome Kristijan je samo jasno poručio.

„To je s****“, rekao je Eriksen.

BONUS VIDEO Kristijan Eriksen o odluci da se vrati fudbalu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar