Foto: Printscreen Youtube

Izvršni odbor Fudbalskog saveza Srbije na sednici doneo je odluku da na mesto direktora sportskog sektora saveza postavi Miroslava Tanjgu.

Tanjga je kum Siniše Mihajlovića, pokojne legende srpskog fudbala i nekadašnjeg trenera mnogih italijanskih klubova i našeg nacionalnog tima.

PROČITAJTE JOŠ:

Tanjga je svojevremeno bio prvotimac Vojvodine i sa njom je osvojio titulu prvaka države 1989. zajedno sa Mihom, kom je bio i asistent u Bolonji.

Miha je preminuo sredinom decembra 2022. posle troipogodišnje borbe s leukemijom i sahranjen je u Rimu.

FSS je istom prilikom naveo i da je početak Superlige Srbije pomeren za 29. jul, objavio je FSS na zvaničnom sajtu.

Usvojene su i liste sa imenima članova nezavisnih tela Fudbalskog saveza Srbije koja će ići na usvajanje članovima Skupštine FSS. Radi se o članovima Nadzornog odbora, Odbora za sprovođenje izbora, Disciplinske i etičke komisije, Disciplinskom inspektoru, Komisije za žalbe, Komisije za licenciranje klubova (prvostepeni organ) i Komisije za žalbe (drugostepeni organ).

Doneta je odluka o nastavku saradnje sa Nikolom Lazetićem, direktorom mlađih selekcija FSS, kao i selektorima Radovanom Krivokapićem (U19), Aleksandrom Lukovićem (U18) i Jovanom Damjanovićem (U17) koji je postavljen za selektora kadetske selekcije. Za Oficira za integritet izabran je Bogdan Đurđević.

BONUS VIDEO: Delije skandiraju Siniši Mihajloviću

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar