Foto; Printscreen Youtube

Ucene su moguće jer mnogo klubova u Srbiji zavisi od budžeta gradova ili onog republičkog.

Predsednik Sindikata fudbalera Nezavisnost Mirko Poledica otkrio je novu pojedinost kako Srpska napredna stranka pokušava da dobije što veći broj glasova na predstojećim izborima.

PROČITAJTE JOŠ:

Poledica kaže da slučaj vaterpolista Partizana, od kojih je traženo da se pojave na skupu SNS u klupskim trenerkama, nije izolovan.

O tome je u utorak progovorio Danilo Ikodinović, nekadašnji vaterpolista, koji je rekao kako mu je stigla poruka šta SNS traži od crno-belih.

„Poruka iz VK Partizan, poslata mi malopre. ‘Slušaj ovo, Mitar tražio od igrača i zaposlenih da se u trenerkama Partizana pojave na konvenciji SNS. Možes li da zamisliš to? To nikad nismo radili, da teraš sportiste. Užas’. Ej Mitar? Koj će mu k***c, zbog saveza? Ccc“, kaže Ikodinović.

Ovakvih slučajeva je bilo i u svetu fudbala, a Poledica kaže da je jedan takav primer fudbalski klub Kolubara. Poledica otkriva da mu i danas stižu poruke da neće biti para za klubove ako igrači ne glasaju za SNS.

„Dolazili su pre nekoliko godina na miting SNS u Arenu, igrači FK Kolubara u klupskim trenerkama a sada me svaki dan zovu igrači iz pojedinih klubova i pričaju mi kako ih rukovodioci klubova savetuju da glasaju SNS, ili u suprotnom neće biti para“, istakao je Poledica.

BONUS VIDEO: Gol Kameruna u 124. minutu za Kamerun, Alžir ispustio Mundijal

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare