Mirko Poledica Foto:Zoran Lončarević/Nova.rs

Komentar koji može pokrenuti raspravu

Predsednik Sindikata profesionalnih fudbalera Mirko Poledica prokometarisao je na Tviteru tvrdnje selektora Srbije Dragana Stojkovića Piksija da će legendarni Ivica Osim dobiti ulicu u Beogradu.

PROČITAJTE JOŠ:

„Uoči puta za Sarajevo, imao sam razgovor sa čelnim ljudima grada Beograda i gotovo je izvesno da će jedna od ulica u našoj prestonici dobiti ime po legendarnom Ivici Osimu. On je to apsolutno zaslužio i mnogo mi je drago što će se Beograd i Srbija jednom divnom čoveku i fantastičnom fudbalskom stručnjaku odužiti na adekvatan način. Samo da budemo strpljivi, poznato je da mora da prođe tri godine od smrti da bi se ušlo u proceduru oko imena ulice”, rekao je Stojković.

Poledica je na svom Tviteru napisao: „Nemam ništa protiv da Ivica Osim dobije ulicu u Bg, ali posle Dude Ivkovića i Radomira Antića“.

Radomir Antić bio je selektor Srbije od 2008. do 2010. godine, a stadion u Užicu dobio je naziv po njemu. Preminuo je 6. aprila 2020. godine.

Dušan Duda Ivković napustio je ovaj svet 16. septembra 2021. godine, ali još uvek nije dobio ulicu ni na Crvenom krstu, koji mu je uvek bio najdraži u Beogradu. U bogatoj trenerskoj karijeri osvojio je 51 medalju.

BONUS VIDEO Fudbal bez pokrića- gosti Rade Bogdanović I Mirko Poledica

Pratite nas i na društvenim mrežama:

FacebookTwitterInstagram