Foto: Pedja Milosavljevic/ STARSPORT

Bivši fudbaler Mančester junajteda, Dvajt Jork, izabrao je idealan tim od svojih bivših saigrača Premijer lige, a među njima je i trener Partizana Savo Milošević.

Tim „Jorkovih 11“ objavljen je na zvaničnom sajtu Mančester junajteda, a Jork smatra da je Milošević, sa kojim je igrao zajedno u Aston Vili, zaslužio da bude u tom izboru.

Milošević je iz Partizana 1995. otišao u klub iz Birmingema, tamo je igrao pune tri sezone i bio je veoma efikasan.

„Srpski napadač je ostvario pristojan golgeterski učinak u Premijer ligi, posle koje je krenuo ka još većim ostvarenjima u karijeri. Između ostalog, osvajanju Zlatne kopačke na Evru 2000. u Belgiji i Holandiji sa reprezentacijom Jugoslavije“, komentar je na sajtu Mančester junajteda.

PROČITAJTE JOŠ:

Uz Miloševića u idealnom Jorkovom timu je Endi Kol, sa kojim je Jork činio sjajan tandem u Junajtedu, u eri Aleksa Fergusona.

Oni su posebno bili efikasni 1999. godine, kada je klub sa „Old Traforda“ osvtario jedinstven uspeh, osvajanjem triple krune.

Jorkov tim izgleda ovako: Mark Bosnić – Geri Nevil, Pol Mekarti, Ugo Ehiogu, Stiv Staunton – Dejvid Bekam, Pols Skols, Roj Kin, Rajan Gigs – Endi Kol, Savo Milošević.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar