Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Savo Milošević, šef stručnog štaba Partizana, nije skrivao zadovoljstvo posle pobede u utakmici protiv Mladosti iz Lučana.

„Još matematički nismo osigurali drugo mesto. Veoma nam je bitno da što pre arhiviramo Superligu kako bismo fokus u potpunosti prebacili na Kup Srbije. Cilj protiv Mladosti bio nam je da dobijemo utakmicu i da se niko ne povredi. Čak smo i bili iznenađujuće dobri s obzirom na to da nismo igrali dva i po meseca. Imali smo malo sumnje i straha kako će sve izgledati, ali je ritam bio veoma dobar. Bilo je pregršt sjajnih akcija poput one kod drugog gola. Odavno nisam video da jedan tim odigra tako dobru akciju i postigne gol“, istakao je Milošević.

Strateg Partizana rekao je da pre meča nije želeo da hvali igrače kako se ne bi opustili, ali da je zadovoljan jer su zamisli sa treninga preneli na teren.

„Lazar je jedno od najvećih pojačanja u istoriji Partizana. Ukoliko uzmemo u obzir gde je igrao i koji je novac bio u pitanju, teško da možemo da dovedemo skupljeg igrača i logično je da pravi razliku. Rekao sam da će njegov povratak u takmičarski ritam biti dug, ali već je pre tri-četiri meseca ulazio u odličan ritam i za njega je šteta što je usledila pauza zbog koronavirusa. Ipak, nastavio je gde je stao i problem je bio samo da se fitički spremi. Takođe, Asano je imao od prvog minuta želju, za razliku od ranijih utakmica u kojima je na trenutke izgledao kao da mu se spava. Pretpostavljam da su se momci uželeli fudbala, radili su odlično prethodnih nedelja, teren je odličan… Srećan sam što smo sve što smo radili preneli na teren“, rekao je Milošević, a potom prokomentarisao i izdanje Umara Sadika:

„Sve je razumljivo, ali imaju neke linije koje niko ne sme da pređe pa ni on. Rešićemo to u okviru kolektiva“.

Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar